beauty | Bianca Nutu – Beauty Editor

Din dragoste

Am invatat ca nu exista relatii perfecte. Ca in spatele fotografiilor si a declaratiilor postate cu generozitate pe facebook, lumea indragostitilor nu e roz.  “Ai uitat cand te trimitea Danut acasa, la ai tai ca sa stea cu altele si tu plangeai dupa el? Nu mai fi ipocrita si nu ne mai minti ca sunteti fericiti. Nici n-ati avut o luna de miere.”, am citit dimineata pe wall-ul unei prietene virtuale un comentariu acid.

Ei bine, m-am cam saturat de cei care ne judeca. Cei care ne pun la zid caracterul si relatiile. Iubirea vine intotdeauna la pachet cu parti bune (pasiune, rasfat, alintaturi si dragalasenii) si cu parti rele (gelozie, scandaluri, certuri.) Asa e de cand e lumea. Fiecare poveste de dragoste e asezonata cu o portie de minciuni sau secrete. Si desi in teorie, ne batem cu pumnii in piept ca nu trecem cu vederea nicio greseala a partenerului,  in viata de zi cu zi, inchidem ochii mai des decat am vrea sa recunoastem. :)

Comment Pages

There are 2 Comments to "Din dragoste"

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

 

Essentials

Pages