beauty | Bianca Nutu – Beauty Editor

Russian Style

Ieri seara, desi se pornise ninsoarea si as fi ramas acasa, ascunsa sub patura, nu am rezistat tentatiei de a  participa la inaugurarea noii locatii Oksana Hair & Beauty Salon (str Putul lui Zamfir, nr 15). Prinsa in trafic, am ajuns putin mai tarziu decat ceilalti invitati, care se simteau deja  ca acasa. Sampanie, tocuri inalte, coafuri creative si voie buna sunt cuvintele care ar descrie cel mai bine atmosfera. 

Cu aceasta ocazie, am cunoscut-o personal si pe Oksana Danisilin, fondatoarea centrului si am ascultat-o cu placere pe Luana Ibacka, care ne-a marturisit cat de bine se simte aici. Si cum mie imi plac dintotdeauna locurile cu poveste, va recomand cu drag sa le treceti pragul. Nu doar pentru a va rasfata cu servicii de inalta calitate (tehnici de masaj Chi Nei Tsang, Shiatsu, peste 200 de impletituri rusesti realizate de specialisti scoliti la Moscova,tratamentul cu bio keratina braziliana, spa manichiura etc.) , ci pentru a profita  si de traditiile rusesti (ceaiul servit din samovarul traditional, dupa ritualul rusesc, muzica si papusile Matrioska).

Nota zece si pentru serviciile de home care, seara burlacitelor sau gold, platinium & black gift cards. I love Russians! :)

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

 

Essentials

Pages