beauty | Bianca Nutu – Beauty Editor

Bel Ami

Casatoria si dragostea nu au nimic in comun, scria Guy de Maupassant. Si tot el sustinea ca atunci cand ne alegem partenerul, trebuie sa ne asiguram ca facem parte din aceeasi clasa sociala. Ne casatorim pentru a ne uni averile si pentru a ne imbogati. Nu pentru a oferi un final fericit sentimentelor nobile care ne incearca. Daca tanjim dupa experiente intense, ne putem indragosti de altcineva. Eventual, de sotul unei prietene sau de prietenul sotului.  Si chiar daca e durerors sa nu putem fi alaturi de cel pe care il iubim,  e de preferat sa suferim in dragoste decat sa fim nefericite in casatorie.

Cand am descoperit pentru prima oara teoria scriitorului, am fost extrem de dezamagita. Asta pentru ca eu cred cu tarie in dragoste. Cu ceva timp in urma, dupa ce am vizionat filmul “Bel Ami”,  m-am intalnit  insa cu tot felul de oameni care impartaseau aceeasi parere. “Daca s-ar fi indragostit, Georges Duroy ar fi ramas pentru totdeauna sarac. Crede-ma ca toti suferim la fel de mult in dragoste. Doar ca e mai confortabil sa plangi intr-un Porsche, decat intr-o Dacie.”, mi-a explicat un prieten, a carui nunta e programata peste cateva luni.

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

 

Essentials

Pages