beauty | Bianca Nutu – Beauty Editor

O data in viata

Eu am pornit în viaţă optimistă. Mi-am şters de multe ori lacrimile de pe obraz şi am pornit mai departe, convinsă că mai întâi trebuie să fie rău ca mai târziu să fie bine. Ştiu cum e să fii luată râs când spui ce vrei să devii când vei fi mare. Ştiu cum e să ţi se repete zilnic că în viaţă nu le poţi avea pe toate. Ştiu cum e să tânjeşti după afecţiune şi să ţi se întoarcă spatele. Ştiu cum e să fii tratată de sus sau cum e să nu îţi fie recunoscute meritele. Ştiu şi cum e să fii înşelată sau păcălită. Ştiu cum e să te umileşti din dragoste şi să îţi fie sufletul călcat în picioare. Şi cu toate acestea, nu am rămas blocată în rolul victimei. Nu am vrut să las faptele sau mentalitatea celorlalţi să îmi dicteze destinul.

Mi-ar plăcea să spun despre mine că sunt atât de puternică încât am reuşit de una singură să văd mereu partea plină a paharului. Dar aş minţi. Am încetat să îmi sabotez relaţiile şi viaţa profesională (avuseseră anumite persoane grijă să mă îndoctrineze că nu prea merit nimic de la viaţă) după ce am cunoscut-o pe ANDREEA PAPP-pshiholog şi prietenă de profesie. :)

Andreea Papp

Îmi amintesc de parcă a fost ieri noaptea în care i-am descoperit blogul. (www.stilultau.com). După ce i-am citit articolele până în zori, m-am privit în oglindă şi mi-am promis că viaţa mea se va schimba radical. Şi aşa a fost. Iar când m-am împotmolit, m-am dus la seminariile ei şi am continuat să o citesc. Paradoxal, când mi-a fost mai greu, m-a sunat ea să mă întrebe dacă sunt în regulă, fără să o anunţ în prealabil prin ce trec. De aceea, ori de câte ori fac lista celor mai frumoase lucruri care mi s-au întâmplat în viaţă, Andreea îmi vine printre primele în minte. Aş putea să scriu un întreg roman despre cât e de frumoasă, bună şi generoasă, sociabilă şi empatică, dar cred că cea mai remarcabilă trăsătură a ei e că se luptă să redea femeilor încrederea în ele şi puterea de a visa din nou. Cu oameni ca ea, nu te întâlneşti decât o dată în viaţă. Iar dacă o vei citi şi o vei cunoaşte, o să îmi mulţumeşti că ţi-am prezentat-o. Asta dacă nu o cunoşti deja.

Pe această cale, vreau să o felicit pentru noua ei carte, Stilul tău pentru femeia care merită (http://carteast2.stilultau.com/materiale-gratuite/) şi să îi transmit cât de mândră sunt că am o prietenă atât de specială ca ea.

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

 

Essentials

Pages