beauty | Bianca Nutu – Beauty Editor

Despre mine

Nu sunt o “beauty slave”, dar ma prezint ca “beauty writer”. Sunt intotdeauna dornica sa experimentez proceduri inovatoare de infrumusetare, dar nu ascund rezultatele reale. Incerc intai pe pielea mea orice fel de crema sau produs de make-up, insa puteti fi sigure de sinceritatea mea atunci cand scriu despre ele. Ma feresc de reclama ascunsa si de marketingul subtil.

Asadar, vrei sa iti maresti sanii? Vrei sa apelezi la serviciile celui mai bun estetician, dar nu stii pe care sa il alegi? Vrei sa scapi de celulita si de centimetrii nedoriti de pe coapse cu care te lupti fara niciun rezultat? Intreaba-ma orice legat de beauty si cu siguranta, vei primi un raspuns care iti va fi de ajutor.

Iar daca vrei sa ne imprietenim, sa stii ca ma straduiesc sa ascult si sa inteleg, nu sa judec. Nu generalizez, ci fac distinctii.

Comment Pages

There are 6 Comments to "Despre mine"

 • maria says:

  Ti-am urmarit toate articolele de pana acum, esti singura care scrie despre operatii estetice de la noi si esti sincera. Felicitarile mele pentru curaj si originalitate.
  Maria

 • Kyla says:

  Chiar imi place stilul tau. Abia astept noile posturi si sper sa iti formezi o comunitate fidela de cititoare :d

 • oana says:

  Va multumesc din tot sufletul pentru sfaturi! Cu siguranta am sa va urmaresc pe blog fiecare articol. De aici am multe de invatat, incontestabil. Peste doua spatamani o sa ma mut in Bucuresti, fara parinti, unde voi fi nevoita sa dau piept cu lucruri pe care nu le-am mai intalnit, si cu siguranta voi incerca sa va urmez toate indrumarile.
  p.s.: Mi-ar face placere sa discut cu dumneavoastra pe messenger. :)

 • oana says:

  buna Bianca,

  as vrea sa te intreb de unde as putea sa cumpar BUST SERUM TALIKA in Timisoara?
  si chiar e ok rezultatul? se vede ceva?

  multumesc!

 • Andreea says:

  Sunt atat de adevarate toate articolele…cat de acord sunt cu toate…nici nu va dati seama…trebuie sa plec la scoala si nu pot ca nu am citit destule articole…
  Scrisul poate fi un hobby, dar cand faci cariera din asta e extraordinar. Asta imi doresc si eu. E greu, mai am de muncit, dar IMI PLACE. Ma bucur ca fara sa va dati seama m-ati incurataj :)
  Va astept pe umilul meu blog http://dedelicious.blogspot.com

  O zi frumoasa,
  Andreea

 • Bianca Nutu says:

  Iti multumesc din suflet, Andreea. Datorita celor ca tine, eu prind curaj sa scriu :)

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

 

Essentials

Pages